Over ons

Lebrun BV bestaat sinds 1956 en is toeleverancier van draai- en freeswerk in kleine en grote series, maar ook enkel stuks worden door ons gemaakt.  Lebrun heeft een vestiging in Broek in Waterland en een vestiging in Huissen.  Met een modern machinepark kunnen wij vele uitdagingen aan. Wij beschikken over een 5-assige freesmachine met robot. Hier kunnen we met behulp van onze software 5-assig simultaan frezen. Wij kunnen met ons CAD-CAM systeem de meest voorkomende files lezen en waar nodig bewerken. Ook verzorgen wij voor onze klanten het anodiseren, harden, poeder coaten en nog vele andere processen. 

Foto medewerkers LeBrun

Wat doet Lebrun

Lebrun werkt voor diverse branches; o.a. de medische-elektrotechnische, chemische- en metaalindustrie, alsook voor de scheepsbouw, meubel- en sanitair branche. Bovendien maken we onderdelen voor tal van machines en toegangsdeuren.

Ons machinepark bestaat uit  CNC draaimachines en CNC bewerkingscentra. Tevens beschikken wij over een meetkamer met  een 3D meetmachine. Al onze diensten zijn specifiek gericht op de vraag van de opdrachtgever. Waarbij wij graag meedenken in oplossingen.

Bij onze vestiging in Broek in Waterland staan machines voor draai- en freeswerk en  bij onze vestiging in Huissen staan  machines voor het langdraaiwerk vanaf 3 tot 36 mm. Wij verspanen Ferro en non-Ferro materialen en meest voorkomende kunststoffen van klein tot groot specifiek naar de wens van de klant.

Stierkophaai Lebrun

Lebrun heeft met trots een stierkophaai in ARTIS geadopteerd. Met het adopteren van een stierkophaai steunen wij ARTIS o.a. bij de verzorging van de dieren en de instandhouding van het monumentale ARTIS.

Ons oog is gevallen op de stierkophaai en niet om de stierkophaai zelf, maar om de prachtige eieren die ze leggen. De eieren kunnen zo’n 13 centimeter worden en de spiraalvorm heeft veel weg van een boor. Wij als toeleverancier van draai-  en freeswerk herkende ons in deze prachtige eieren.